TRADITIONELE KAART

VOORGERECHTEN

Ovenaardappel met Belgische kaviaar (30gr)  89

Open ravioli met kleine langoustines en curry/kreeft saus   29/35

Reuze gamba met look en gekonfijte venkel  32

Witte asperges op vlaamse wijze, mousseline of vinaigrette  23/29

Kalfshersenen koud met tartaar saus of gebakken met sjalotsaus en boontjes 28/34

Huisgemaakte garnaal kroketten met gefrituurde peterselie en citroen  1stuks 11 / 2stuks 20 

Grijze garnalen met karnemelk puree en gepocheerd ei   27/33

Langoustinesstaartjes met bieslook saus en gecaramelseerd appeltje    38/44

HOOFDGERECHTEN

Rivierpaling met 14 kruiden en verse frietjes   31/38

Gebakken zeetong met witloof salade en verse frietjes   39

Tarbot moot, gepocheerd of gegrild met dijonnaise of mousseline   69

Zonnevis met gebakken asperges, amandelschilfers, kappertjes en selder puree  36

Rundsfilet met zwarte peper saus, salade en verse frietjes  39

Lamskoteletjes met aubergines, tros tomaatjes en gratin dauphinois  32

Jong duifje met fijne erwtjes en frietjes  38

Kalfszwezeriken met schorseneren en krieltjes  40

ONZE NAGERECHTEN

Sabayon van marsala met vanille ijs   11

De enige echte Café Glacé   13

Amandeltulpje met  vanille ijs met warme chocolade saus   11

Gecarameliseerde pannenkoek met appeltjes en Calvados ijs  Large=13  /   Medium= 11  /  Small= 9        

Geflambeerd flensje met sinaasappel en huisgemaakt vanille ijs  11

Pavlova met vers fruit en aardbeien ijs  11

Flensje met geflambeerde krieken en vanille ijs  11