TRADITIONELE KAART

VOORGERECHTEN

Ovenaardappel met Belgische kaviaar (30gr)  89

Platte Zeeuwse oesters op ijs   6st=30    9st=45

Platte Zeeuwse oesters in champagne     6st=36     9st=54

Winter salade met ganzenlever, kleine langoustines en gerookte paling  36/44

Gegrilde St.Jakobsdnootjes met zwarte pens en bloemkool mousseline  34/40

Kalfshersenen koud met tartaar saus of gebakken met sjalotsaus en boontjes 28/34

Huisgemaakte garnaal kroketten met gefrituurde peterselie en citroen  1stuks 11 / 2stuks 20 

Grijze garnalen met karnemelk puree en gepocheerd ei   27/33

Langoustinesstaartjes met bieslook saus en gecaramelseerd appeltje    38/44

HOOFDGERECHTEN

Rivierpaling met 14 kruiden en verse frietjes   31/38

Gebakken zeetong met witloof salade en verse frietjes   39

Tarbot moot, gepocheerd of gegrild met dijonnaise of mousseline   69

Kleine tarbot met mosterd, selder puree en gebakken witloof  36

Rundsfilet met zwarte peper saus, salade en verse frietjes  39

Lamskoteletjes met winter groenten en aardappel gratin   34

Kalfszwezeriken met schorseneren en rösti  40

ONZE NAGERECHTEN

Sabayon van marsala met vanille ijs   11

De enige echte Café Glacé   13

Amandeltulpje met  vanille ijs met warme chocolade saus   11

Gecarameliseerde pannenkoek met appeltjes en Calvados ijs  Large=13  /   Medium= 11  /  Small= 9      

Geflambeerd flensje met sinaasappel en huisgemaakt vanille ijs  11

Geflambeerde verse vijgen met aardbeien ijs   11

Huisgemaakt appeltaartje met karamel ijs 11