TRADITIONELE KAART

VOORGERECHTEN

Ovenaardappel met Belgische kaviaar (30gr)  89

Platte Zeeuwse oesters op ijs   6st=30    9st=45

Platte Zeeuwse oesters in champagne     6st=36     9st=54

St.Jakobsnootjes met broccoli puree en sjalot saus   34/40

Caesar salade met kreeft en yoghourt saus   31/38

Kalfshersenen koud met tartaar saus of gebakken met sjalotsaus en boontjes 28/34

Huisgemaakte garnaal kroketten met gefrituurde peterselie en citroen  1stuks 11 / 2stuks 20 

Grijze garnalen met karnemelk puree en gepocheerd ei   27/33

Langoustinesstaartjes met bieslook saus en gecaramelseerd appeltje    38/44

HOOFDGERECHTEN

Rivierpaling met 14 kruiden en verse frietjes   31/38

Gebakken zeetong met witloof salade en verse frietjes   39

Tarbot moot, gepocheerd of gegrild met dijonnaise of mousseline   69

Kleine tarbot met gebakken zuur-zoete prei en eekhoorntjesbrood   36

Rundsfilet met zwarte peper saus, salade en verse frietjes  39

Hertekalf met schorseneren en amandel kroketjes   32

Jong duifje met fijne erwtjes en frietjes  38

Kalfszwezeriken met schorseneren en rösti  40

ONZE NAGERECHTEN

Sabayon van marsala met vanille ijs   11

De enige echte Café Glacé   13

Amandeltulpje met  vanille ijs met warme chocolade saus   11

Gecarameliseerde pannenkoek met appeltjes en Calvados ijs  Large=13  /   Medium= 11  /  Small= 9        

Geflambeerd flensje met sinaasappel en huisgemaakt vanille ijs  11

Noga glacé met verse vijgen   11

Meringue met gebakken peren en chocolade saus 11