TRADITIONELE KAART

VOORGERECHTEN

Ovenaardappel met Belgische kaviaar (30gr)  89

Gekonfijte venkel, avocado en kleine langoustines met yoghurt saus  29/35

Gebakken ganzenlever met schorseneren en sjalot saus   35/41

Baby kreeft "Belle Vue"   32

Kalfshersenen koud met tartaar saus of gebakken met sjalotsaus en boontjes 28/34

Huisgemaakte garnaal kroketten met gefrituurde peterselie en citroen  1stuks 11 / 2stuks 20 

Grijze garnalen met karnemelk puree en gepocheerd ei   27/33

Langoustinesstaartjes met bieslook saus en gecaramelseerd appeltje    38/44

HOOFDGERECHTEN

Rivierpaling met 14 kruiden en verse frietjes   31/38

Gebakken zeetong met witloof salade en verse frietjes   39

Tarbot moot, gepocheerd of gegrild met dijonnaise of mousseline   69

Gestoofde zonnevis met gebakken witloof, tomaat, basilicum en aardappel mousseline  36

Rundsfilet met zwarte peper saus, salade en verse frietjes  39

Jonge duif met fijne erwtjes en verse frietjes   38

Kalfszwezeriken, ragout van asperges en rösti   40

Wilde eend met bos champignons en fijne frietjes  28

ONZE NAGERECHTEN

De enige echte Café Glacé   13

Amandeltulpje met  vanille ijs met warme chocolade saus   11

Gecarameliseerde pannenkoek met appeltjes en Calvados ijs  Large=13  /   Medium= 11  /  Small= 9        

Geflambeerd flensje met sinaasappel en huisgemaakt vanille ijs  11

Sabayon van marsala met vanille ijs   11

Gebakken verse vijgen met karamel ijs en frambozen coulis   11

Perzik in sauternes wijn met soufflé glacé   11