TRADITIONELE KAART

VOORGERECHTEN

Platte Zeeuwse oesters op ijs  30/6st        45/9st

Platte Zeeuwse oesters in champagne saus   36/6st     54/9st

Sint-Jakobsnootjes met broccoli puree en gefrituurde prei  34/40

Huisgemaakte ganzenlever pastei met sukine, knolselder, druiven en groene appel   34/40

Kalfshersenen koud met tartaar saus of gebakken met sjalotsaus en boontjes 27/33

Huisgemaakte garnaal kroketten met gefrituurde peterselie en citroen  1stuks 11 / 2stuks 20 

Grijze garnalen met karnemelk puree en gepocheerd ei   27/33

Langoustinesstaartjes met bieslook saus en gecaramelseerd appeltje    38/44

HOOFDGERECHTEN

Rivierpaling met 14 kruiden en verse frietjes   31/38

Zeebaars met eekhoorntjesbrood en selder mousseline   33

Gebakken zeetong met witloof salade en verse frietjes   39

Tarbot moot, gepocheerd of gegrild met dijonnaise of mousseline   69

Rundsfilet met zwarte peper saus, salade en verse frietjes  39

Filet van hert met kastanje puree, verse vijgen en zwarte peper   39

Fazant met witloof of Fine Champagne  58/2p

Hazenrug met poivrade of room saus   78/2p

ONZE NAGERECHTEN

De enige echte Café Glacé   13

Amandeltulpje met  vanille ijs met warme chocolade saus   11

Gecarameliseerde pannenkoek met appeltjes en Calvados ijs  Large=13  /   Medium= 11  /  Small= 9        

Geflambeerd flensje met sinaasappel en huisgemaakt vanille ijs  11

Brusselse wafelreepjes met karamel ijs en vers fruit  11

Crumble van appel met vanille ijs   11

Ijs parfait met meringue en chocolade cake  11

Bladerdeeg met Bouquet des Moines kaas en honing saus  11