TRADITIONELE KAART

VOORGERECHTEN

Ovenaardappel met Belgische kaviaar (30gr)  89

Platte Zeeuwse oesters op ijs  30/6st    45/9st

Platte Zeeuwse oesters met champagne saus   36/6st     54/9st

Carpaccio van Sint-Jakobsnootjes, gekonfijte venkel, gefrituurde tonijn en sweetbite  38/44

Kleine langoustines met broccoli puree, sjalot saus en bieslook  29/35

Kalfshersenen koud met tartaar saus of gebakken met sjalotsaus en boontjes 28/34

Huisgemaakte garnaal kroketten met gefrituurde peterselie en citroen  1stuks 11 / 2stuks 20 

Grijze garnalen met karnemelk puree en gepocheerd ei   27/33

Langoustinesstaartjes met bieslook saus en gecaramelseerd appeltje    38/44

HOOFDGERECHTEN

Rivierpaling met 14 kruiden en verse frietjes   31/38

Gebakken zeetong met witloof salade en verse frietjes   39

Tarbot moot, gepocheerd of gegrild met dijonnaise of mousseline   69

Zeebaars met graantjes mosterd, courgettes en rösti   33

Rundsfilet met zwarte peper saus, salade en verse frietjes  39

Wilde fazant met witloof od Fine Champagne  58/2p   vanaf 15/10

Hazenrug Arlequin   78/2p  vanaf 15/10

Wilde eend met rode kool, kleine uitjes en fijne frietjes  28

ONZE NAGERECHTEN

De enige echte Café Glacé   13

Amandeltulpje met  vanille ijs met warme chocolade saus   11

Gecarameliseerde pannenkoek met appeltjes en Calvados ijs  Large=13  /   Medium= 11  /  Small= 9        

Geflambeerd flensje met sinaasappel en huisgemaakt vanille ijs  11

Sabayon van marsala met vanille ijs   11

Geglaceerde peren met karamel ijs   11

Colonel op onze wijze   11