TRADITIONELE KAART

VOORGERECHTEN

Ovenaardappel met Belgische kaviaar (30gr)  89

Rundscarpaccio met kleine artisjok, olijfolie, rucola, parmesan en sweetbite   26/32

Ragout van kleine langoustines met fijne groentjes en curry   29/35

Zomerse salade met baby kreeft   26

Gebakken ganzenlever met appeltjes   35/41

Kalfshersenen koud met tartaar saus of gebakken met sjalotsaus en boontjes 28/34

Huisgemaakte garnaal kroketten met gefrituurde peterselie en citroen  1stuks 11 / 2stuks 20 

Grijze garnalen met karnemelk puree en gepocheerd ei   27/33

Langoustinesstaartjes met bieslook saus en gecaramelseerd appeltje    38/44

HOOFDGERECHTEN

Rivierpaling met 14 kruiden en verse frietjes   31/38

Gebakken zeetong met witloof salade en verse frietjes   39

Tarbot moot, gepocheerd of gegrild met dijonnaise of mousseline   69

Kleine tarbot met mosterd, spitskool, spekreepjes en verse pasta   36

Rundsfilet met zwarte peper saus, salade en verse frietjes  39

Jonge duif met fijne erwtjes en verse frietjes   38

Kalfszwezeriken, ragout van asperges met morieljes en rösti   40

Mechelse koekoek met peren, zoetzure saus en frietjes

ONZE NAGERECHTEN

De enige echte Café Glacé   13

Amandeltulpje met  vanille ijs met warme chocolade saus   11

Gecarameliseerde pannenkoek met appeltjes en Calvados ijs  Large=13  /   Medium= 11  /  Small= 9        

Geflambeerd flensje met sinaasappel en huisgemaakt vanille ijs  11

Sabayon van marsala met vanille ijs   11

Colonel op onze wijze    11

Verse ananas met aardbeien ijs en zomers fruit   11